Apel la neuronii celor care simt ca mai au neuroni!

11 decembrie 2013 by: Anca

ponta_crin_cadouri_zile_de_nastereSunt indignata, stupefiata si extrem de revoltata. Ieri USL a calcat efectiv in picioare justitia si nu numai justitia, ci pe noi toti. Au votat pentru modificarea Codului Penal.

Stiti ce inseamna asta? Ca parlamentarii, primarii etc. vor fi beneficiarii unei super imunitati. In traducere vor putea fura oricat si oricand. De la noi, evident. Vor putea da contractele cu statul cui doresc, inclusiv fiilor si nepotilor, vor putea angaja pe cine vor muschii lor. Nu vor mai putea fi trasi la raspundere. Pe scurt oamenii se pot comporta ca si cum ar fi pe mosia lor, iar noi, fireste, sclavi pe plantatie.

Noile prevederi din cod mai spun ca daca un parlamentar fura 100.000 de euro si e prins, dar ii da inapoi intr-un timp rezonabil nu pateste nimic, dar ABSOLUT nimic, daca fura 500.000 de euro, atunci primeste totusi o amenda.

Asadar, daca vine un parlamentar noaptea la voi in casa (ca ei noaptea ataca) si va fura 100.000 de euro (presupunand ca ati fi castigat la loto) nu se va intampla nimic. Daca e prins, va da banii inapoi si scapa fara probleme. Poate intre timp, voi va sinucideti, va smulgeti parul din cap. Parlamentarul doarme linistit. Nu are ce sa pateasca. Ma astept ca in curand parlamentarii USL sa atace in haite si sa fure ce prind. Oricum au super imunitate. Cine se mai atinge de ei?

In tot acest timp, populatia indobitocita inca sustine Ponta, Antonescu si USL. Eu pot sa inteleg ca oamenii sunt manipulati, pot sa inteleg mesajele subliminale transmise zilnic si pot sa inteleg ca unii jurnalisti au scoala in ei, nu gluma, dar nu pot sa inteleg lipsa totala a ratiunii.

Asadar fac apel la neuronii pe care stiu ca fiecare dintre voi ii aveti. Oameni buni, ganditi, ganditi singuri macar pentru cateva secunde, fara sa va uitati la Antena 3 sau B1 Tv, fara sa cititi presa pro PDL sau pro USL. Pur si simplu, ganditi la rece. Uitati-va in portofele si uitati-va in jur! Ce vedeti? Portofele goale si oameni incruntati, pusi pe harta, oameni rapusi de depresie, neajunsuri, frustrari. Asa traiti azi, dar maine va fi si mai rau. La cum evolueaza lucrurile o sa ne fie teama sa mai iesim pe strada, o sa ne trezim ca ne dam unul altuia in cap pentru o bucata de paine.

Credeti ca exagerez? Eu zic sa va ganditi mai bine! Si sper ca tinerii sa se trezeasca din somnul cel de moarte si sa se destepte. Probabil multi viseaza sa plece din Romania si sa ajunga undeva in Fantasy Land. Am fost educati in stilul asta. Sa vrem capra vecinului ca e mai cu mot!Va zic eu! Nu este. Fie paine cat de rea, tot mai buna-n tara ta!

Din pacate, la cum se misca USL-ul, legiferand fel si de fel de minunatii, in curand ne vor da astia afara din Europa si vom ramane baricadati aici, pe modelul nord coreean! A da, si ne vom inchina la prea luminatul Ponta si ii vom servi pe ilustrii alesi ai neamului!

Sursa foto: timesnewroman.ro

Filed under: INSPIRE
Etichete:, ,

Comments are closed.