“Burlacul” Vladimir Draghia ne invita la “Dragoste n-are plural”

7 martie 2014 by: Anca

vladimir-draghiaVa mai amintiti de Vladimir Draghia, “Burlacul” Vladimir Draghia, cel care a parasit emisiunea difuzata de Antena 1 inainte de finalul ei pentru ca nu si-a gasit nicio fata pe gustul lui? Inca de cand l-am cunoscut, mi-am spus ca este omul surprizelor. La prima vedere, doar un tip care arata bine, la prima interactiune – un tip extrem de inteligent, imprevizibil si cu o personalitate foarte complexa. Trebuie neaparat sa-l cunoasteti ca sa intelegeti despre ce vorbesc.

Fost campion european la inot, actor si regizor, Vladimir isi lanseaza acum o carte, o carte cu versuri “complicat de simple”, dupa cum chiar el marturiseste. Eu una abia astept sa o citesc. Sunt convinsa ca voi fi inca o data surprinsa placut.

“Chiar dacă nu îţi place poezia  şi nu mă ai la inima nici pe mine, adică pe antipaticul ăla de  Vladimir Drăghia, de Florin Piersic Junior nu are cum să nu iţi placă. Şi cui nu-i place nici de Piersic  e rugat să moară! Sau măcar să tacă. :-) Sâmbătă, opt martie, ora 19.00, la Cărtureşti Băneasa are loc cel mai eveniment din an; bineînţeles, după nunţile cele mai nunţi, cele de la tv, cele cu iz bacovian. Se lansează “Dragoste n-are plural”.  Un eveniment aproape cultural. Un atlas de simţăminte pentru omul cu inimă si minte. ATENŢIE! Cartea poate conţine versuri complicat de simple“, spune Vladimir.

Asadar nu ratati evenimentul! O sa va convingeti ca aparentele si esentele ne fac viata mai palpitanta :)

vlad1

Comments are closed.