Cu tunurile false pe Klaus Johannis

29 iulie 2014 by: Anca

johannis-bun_69022900Cum Klaus Johannis pare a fi unul dintre cei mai “fiorosi” adversari ai lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, o armata de consultanti si analisti incearca sa convinga electoratul roman ca primarul Sibiului are doua mari si iremediabile defecte: este neamt si de religie protestanta. In antiteza, apare ca din lumina prea fericitul Ponta care este crestin pana-n maduva oaselor si mandru ca este roman.
Hai sa fim seriosi. Are Johannis defectele lui, dar cu siguranta nu sunt acestea. Imediat o sa va demonstrez cum faptul ca este neamt si protestant nu are nicio relevanta.

Va adresez intrebarea: v-ati dori un presedinte din Palestina? In unanimitate, voi primi raspunsul NUUU. Si totusi o sa insist: vi l-ati dori pe Raed Aradat la conducere? Ei bine, daca ma uit in statistici, vad ca palestinianul Arafat are o imagine favorabila 85%. Palestinianul neortodox Arafat, cel pentru care au iesit romanii in strada si au cerut demisia romanului Boc. Deci nu vreti un palestinian, dar il vreti pe Arafat. Asta pentru ca va place OMUL Arafat si nimanui nu-i pasa daca e roman sau nu. Cam asa stau lucrurile si cu Johannis, ba as spune chiar ca e in avantaj. Daca ma uit in urma pe facebook si vad cati romani au tinut cu Germania la mondialele de fotbal din acest an, as spune chiar ca Johannis are un ascendent moral in fata adversarilor.

Eu stiu ca o minciuna repetata suficient de des devine adevar si ca tema “Basescu e de vina” a prins foarte bine, dar asta e deja penibila. Ca sa nu mai spun ca ne intoarcem cu vreo doua secole in urma si este incalcata si Constitutia care spune clar: “(2) România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi, fără deosebire de rasă, de naţionalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenenţă politică, de avere sau de origine socială.”

Asadar dragi analisti si consultanti, prieteni ai lui Victor Ponta, mai schimbati caseta ca asta chiar nu are cum sa prinda. Sunt convinsa ca Johannis are ceva schelete in dulap (ca nimeni nu e perfect), dar clar nu sunt astea. Un sfat gratuit de la mine, urmatorul e pe bani :)

Filed under: Politica
Etichete:, ,

Comments are closed.