Fetelor, nu vă mai mutilați! Guys, vouă vă place?

2 septembrie 2016 by: Anca

Zilele trecute am făcut o incursiune pe la terasele de fițe din Herăstrău și trebuie să recunosc că pe alocuri m-am cam oripilat. Eu înțeleg și sunt perfect de acord să faci retușuri acolo unde simți nevoia, mai ales dacă nu ți-e frică de ace și durere (mie îmi e), dar de ce să te mutilezi?

Iau contact vizual cu din ce în ce mai multe fete care se încăpățânează să-și transforme buzele într-un soi  de colac, cauciuc sau whatever. Pare că au luat peria de desfundat chiuvete și au trecut la fapte pe propia față. Cert e ca arată rău, foarte rău. Când o astfel de tipă mi se adresează, eu nu pot fi atentă la ce-mi spune. Sunt fascinată de modul în care buza de sus pare ca se rupe în două la fiecare cuvânt, iar mesajul se disperesează oricum.

bianca-dragusanu-buzeAm prietene care au dorit să-și mărească buzele și și-au injectat acid hialuronic ținând cont de regula „ce e mult strică” și arată foarte bine. Deci se poate. Aș da-o exemplu și pe Adelina Pestrițu care pe lângă operațiile la nas și sâni, a umblat și la buze. Însă arată senzațional. Deci intervențiile estetice pot fi și cu happy end când ești cumpătat.

Totuși, dacă fetele insistă cu procedeul ăsta de tortură a propriei fețe și de poluare vizuală a unora ca mine, înseamnă că au și o motivație pe măsură, ceea ce lansează pentru mine o altă dilemă. Guys, vouă vă plac tipele cu buzele colac?

Bianca Drăgușanu, sursa foto: agentiadepresamondena.ro

Comments are closed.